Erbjudanden

Porsche - Leasa Porsche Taycan

Leasa Porsche Taycan

Leasa nya Porsche Taycan. Taycan tar dig från 0-100 km/h på 5.4 sekunder, tyst och miljövänligt. Här hittar du erbjudanden för både privat- och företagsleasing.

Läs mer om att leasa Taycan

Porsche - Erbjudande nya Porsche Taycan

Erbjudande nya Porsche Taycan

Köp nya Porsche Taycan från endast 980 000 kr. Känn glädjen, upplev kraften. Njut av tystnaden.

Läs mer och kontakta säljare

Porsche - Ta del av vår erfarenhet inom motorsport, hybridteknik och adrenalin

Ta del av vår erfarenhet inom motorsport, hybridteknik och adrenalin

Porsche Cayenne E-Hybrid är en praktisk bil för hela familjen: plats för fem, rymligt bagageutrymme och med en räckvidd på upp till 44 km på enbart el. Vill du ha en ännu sportigare modell? Cayenne E-Hybrid Coupé delar all teknik med nuvarande Cayenne men har en mer dynamisk design.

Mer om modellerna

Porsche - Körglädje för alla sinnen

Körglädje för alla sinnen

Nya 718 GTS 4.0 är här. Två mycket sportiga och välutrustade modeller: 718 Cayman GTS 4.0 och 718 Boxster GTS 4.0. De båda modellerna klarar sprinten från 0 – 100 km/tim på 4,5 sekunder och har en toppfart av 293 km/tim.

Mer om modellerna

Porsche - Upplev nya Macan Turbo

Upplev nya Macan Turbo

Upplev vår mest kraftfulla Macan någonsin! Välkommen in till oss på visning och provkörning. Vi guidar dig kring nyheterna och du får själv möjlighet att uppleva den unika känslan bakom ratten.

Läs mer

Porsche - Macan Nordic Plus

Macan Nordic Plus

Det har aldrig varit roligare att ta en omväg. Med Porsche Macan blir varje resa en upplevelse, både för dig och alla som får åka med. Utrustningspaketet Nordic Plus höjer nivån ytterligare.

Läs mer

Porsche - Vi köper din Porsche

Vi köper din Porsche

Vi förmedlar, köper och säljer din Porsche. Våra säljare har lång erfarenhet av Porsche och hjälper dig så att processen blir smidig – för alla. Kontakta någon av våra inköpare för att få en värdering av bilen.

Läs mer