Kvalificerad redovisningsekonom till Porsche Center Helsingborg

Vi söker redovisningsekonom

Porsche – Helt olik alla andra bilar du någonsin kört.
Porsche Center Helsingborg – Helt olikt alla bilföretag du någonsin besökt.

När man ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så skall man besöka nya Porsche Center Helsingborg. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om er Porsche. Vårt mål gentemot våra kunder är att möta alla krav och önskemål på det sättet en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter.

Vi är certifierade och auktoriserade av Porsche AG i Stuttgart för försäljning och service. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar. Vår ståndpunkt är att köpet av en Porsche inte är slutet av en process utan början av en relation. Vi ser fram emot ert besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här för dig när du vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Upptäck skillnaden, besök Porsche Center Helsingborg.

Om tjänsten

Vi utökar vår ekonomiavdelning med en ny tjänst med placering i Helsingborg. I rollen som Redovisningsekonom på Porsche center Helsingborg kommer dina arbetsuppgifter innefatta kund- och leverantörsreskontra, fakturering, avstämningar, redovisning samt deltagande i månads- och årsbokslut.

Även andra administrativa och ekonomirelaterade arbetsuppgifter förekommer. 

Vi ser gärna att du vill vara med och påverka, driva positivt förändringsarbete och utveckla arbetssätten tillsammans med dina kollegor i gruppen.

Du rapporterar till bolagets CFO i Malmö.

Tillträde enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och erbjuder både friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård.

Önskade kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har kunskaper inom ekonomisk rapportering, redovisning och bokslut och vi ser det som en självklarhet att du tycker om att jobba med siffror.  

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare, har hög arbetskapacitet och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad, stresstålig, resultatorienterad och prioriterar på ett realistiskt och effektivt sätt. Vidare krävs en stor kvalitetsmedvetenhet och förmåga att kritiskt granska och analysera uppgifter. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder och kollegor, det är därför mycket viktigt att du trivs i mötet med människor och att du kommunicerar smidigt och enkelt. Din servicenivå är alltid hög och du har en prestigelös och positiv framtoning samt ett ekonomiskt intresse och sinnelag. 

Tidigare erfarenhet av administration i bilbranschen är ett plus, men inget krav.

Kontakt och ansökan

Du söker tjänsten med en uppdaterad CV samt ett personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka din ansökan snarast till ekonomi@porsche-malmo.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Nilsson 040-55 50 11 

Välkommen med din ansökan!